Wie kun je vertrouwen?



Vertrouwen in arts, ziekenhuis en de informatievoorziening is essentieel. Het opdoen van vertrouwen wordt versterkt door een correcte bejegening van de patiënt.

Vertrouwen geldt ook de behandeling: er is veel kennis en kunde aanwezig op het gebied van kanker, maar er zijn ook alternatieve bronnen beschikbaar waar de patiënt uiteindelijk niet mee geholpen is. Hoe kan het kaf van het koren worden gescheiden?


Meer informatie: Wie kun je vertrouwen?


Mevr. Schoonenburg

Ze heeft tijdens de cursus 'Lativa' geleerd om vertrouwen te hebben in iedereen, tenzij er redenen zijn om dit niet meer te doen. Ze geeft iedereen het voordeel van de twijfel. Je moet er altijd zelf iets van maken. Zelf actie ondernemen. Ze heeft ontzettend veel baat bij die training gehad. Mensen denken soms dat ik toneelspeel. Dat ik me beter voordoe dan ik ben. Maar dat is niet zo. Ik denk gewoon: kom op, wat is er aan de hand?

De heer R.

Iedereen in je omgeving vertelt zijn of haar ervaringsverhalen en wijst je op dingen die je wel en niet kunt doen. Ik heb ervaren dat je daarin ook goed naar jezelf moet kijken. Iedereen is anders.

Aline van Oosten

Ze had onzekerheid over de bekendheid van deze vorm van borstkanker bij de chirurg. Daarnaast had ze geen goede ervaringen bij het ADRZ: bij de intake voor opname sjouwen van hokje naar wachtkamer naar hokje, bij cardiogram werd ze streng toegesproken omdat iets administratief niet in orde was. Allemaal niet prettig als je je zo rot voelt.


Context VN set links: model = OLmK Proces - Wie kun je vertrouwen?


Set VN link, Property name = Supercontext, Property VN name = Supercontext

Model link = OLmK Proces - Wie kun je vertrouwen?

Result = OLmK Proces VN

End Set VN link


Set VN link, Property name = Concerns, Property VN name = Concerns

Model link = OLmK Proces - Wie kun je vertrouwen?

Result =

End Set VN link