Op eigenschap zoeken

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Summary" met waarde "Het borgen van de zoetwatervoorziening van de regio.". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 26 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • Aandacht  + (Een kaartje betekent veel als je ziek bent.)
  • Test Kirsten  + (Een snel project.)
  • Eerste VM project  + (Eerste VM project)
  • Effect of water dynamics on the clearance rate of oysters and mussels  + (Effect of water dynamics on the clearance rate of oysters and mussels Research type: lab research, desk research. Research level: minor but can be adapted to other levels Prerequisite: interest in ecology)
  • DeltaDrip  + (Efficiënter omgaan met water en nutriënten voor duurzamere toekomstbestendige landbouw in Zeeuws Vlaanderen.)
  • DeltaDrip  + (Efficiënter omgaan met water en nutriënten voor duurzamere toekomstbestendige landbouw in Zeeuws Vlaanderen.)
  • Engineering  + (Engineering)
  • Praten, maar met wie?  + (Er wordt weinig over het naderende levenseinde gesproken.)
  • Evides Industriewater  + (Evides Industriewater is de meest toonaang
    Evides Industriewater is de meest toonaangevende water-partner voor de industrie in de Benelux. Met een focus op de chemische industrie, petrochemie en de voedingsmiddelenindustrie is Evides dè specialist op het gebied van maatwerk-in-water: complete waterdiensten op maat. Evides levert verschillende kwaliteiten proceswater op basis van DBFO-contracten (Design, Build, Finance & Operate), zuivert afvalwater en ontwikkelt hergebruiktoepassingen voor afvalwater. Met oog voor innovatie en vooruit denken. Met als doel een betrouwbare en leveringszekere oplossing. Klanten van Evides vertrouwen op de waterexpertise van een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. Bij Evides denken ze continu na over de dag van morgen. Over het nóg duurzamer maken van installaties? En over het verbeteren van bedrijfsprocessen van klanten: hoe kan dit tegelijkertijd efficiënter én beter voor het milieu? Betrouwbaar water leveren, tegen een goede prijs en waarde toevoegen met oog voor duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkelingen: daar staat Evides Industriewater voor. Evides werkt intensief samen met klanten en partnerorganisaties in de waterketen. Samen bereik je meer dan alleen. Evides legt waar mogelijk verbinding, deelt kennis en zoekt samen met partners naar oplossingen. Het Project Robuust Watersysteem is hier een waardevol voorbeeld van.
    steem is hier een waardevol voorbeeld van.)
  • FRAMES: Flood Resilient Areas by MultilayEred Safety  + (FRAMES addresses the shared territorial ch
    FRAMES addresses the shared territorial challenge that on-going climate change results in increasing sea levels and extreme rainfall patterns for areas and communities in the North Sea Region. The physical, economic and social effects of floods are likely to increase further. Traditional flood prevention measures (physical infrastructure) are expensive and may not be sustainable for the future. There will never be enough resources to protect every single citizen from flooding, but if we smartly combine resilience measures we can minimise impact. No one organisation or member state has the knowledge to develop sustainable solutions for these challenges alone. For this, we use the Multi-Layer Safety (MLS) concept as a starting point. The MLS concept is a policy strategy that integrates measures for: prevention, mitigation via spatial planning and emergency response. These layers are traditionally managed by different authorities and sectors, but through MLS, the barriers are lifted and the stakeholders jointly apply the most effective combination of solutions. The MLS principles are being acknowledged by more and more authorities and practitioners across the NSR, but have thus far not been developed in a transnational way. The FRAMES partners are experimenting with MLS related concepts and will build on this experience to realise sustainable strategies and improve the capacity of authorities and society to cope with flooding.
    orities and society to cope with flooding.)
  • Waterbergingsoevers  + (Frequenter voorkomen van extremen in waterbeschikbaarheid.)
  • Waterbergingsoevers  + (Frequenter voorkomen van extremen in waterbeschikbaarheid.)
  • GO-Fresh  + (GO-Fresh home pagina)
  • Zonnepark Koudekerke (energieneutraal dorp)  + (Gisteren hebben we de resultaten van het o
    Gisteren hebben we de resultaten van het onderzoek 1e fase uitwerking Energieneutraal Koudekerke/Dishoek gepresenteerd aan de stuurgroep van het Dorpsplan, waarin o.a. Dorpsraad en Ondernemersvereniging zitting hebben. Men heeft zowel op het voorstel voor de opzet van energiecollectief als onderdeel van de coöperatie Zeeuwind als op het plan voor het zonnepark op de oude stortplaats positief gereageerd. Men wil e.e.a. graag volgens voorstel doorzetten. In dit verband heeft de Dorpsraad zich voorgenomen om op dinsdagavond 14 maart 2017 een bijeenkomst met het thema duurzaamheid te organiseren, na afloop van hun jaarvergadering, die meestal een half uurtje duurt. We zien dit als een prachtige gelegenheid om en het duurzaamheidsplan van de gemeente uit te dragen op dorpsniveau en tegelijkertijd de 1e fase uitwerking Energieneutraal Koudekerke/Dishoek te presenteren en het voorgenomen energiecollectief in de steigers te zetten. Als dit idee ook jullie aanspreekt dan stel ik voor dat rond de 20e januari 2017 een bijeenkomst van de klankbordgroep Energieneutraal Koudekerke/Dishoek wordt georganiseerd op het gemeentehuis, waarbij naast de leden van de klankbordgroep ook de vzt/secr. Van de Dorpsraad (Anton van Haperen, zie voor mailadres c.c.) en de vzt. Van de Ondernemersvereniging (Rien Oostdijk, zie voor mailadres c.c.) worden uitgenodigd. Dit overleg van de klankbordgroep heeft dan tot doel om het rapport uitwerking 1e fase definitief te maken en de bijeenkomst van 14 maart vorm te geven en voor te bereiden.
    4 maart vorm te geven en voor te bereiden.)
  • Goed leven  + (Goed leven door beter leven.)
  • Over-Leven met Kanker  + (Goede informatievoorziening over het omgaan met kanker.)
  • Groot Baggerwerk  + (Grote bagger-investeringen in het watersysteem t.b.v. een goede doorstroming, waterafvoer en -kwaliteit.)
  • Groot Baggerwerk  + (Grote bagger-investeringen in het watersysteem t.b.v. een goede doorstroming, waterafvoer en -kwaliteit.)
  • Partner en kinderen  + (Haar man heeft veel geregeld. De kinderen waren betrokken.)
  • Relatie onder druk  + (Haar man kan niet goed praten over zijn gevoelens en vindt het moeilijk om hulp te accepteren. Zij ondervindt een gedragsverandering door haar medicatie wat de relatie verder onder druk zet.)
  • Steun van de familie  + (Haar moeder deed veel voor het gezin. Dat was een grote steun, maar gaf ook wel eens spanningen. De relatie met één van de zussen is verdiept.)
  • Try  + (Hello world!)
  • Vispassage en 4 stuwen Othene  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken en droogte en/of natte gevoelige gronden. Verkleinen verschillen zomer- en winterpeil.)
  • Vispassage en 4 stuwen Othene  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken en droogte en/of natte gevoelige gronden. Verkleinen verschillen zomer- en winterpeil.)
  • 3 Vispassages Paal  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken.)
  • 3 Vispassages Paal  + (Het blokkeren van migratieroutes door waterwerken.)
  • Duurzame samenleving - bodemplaat  + (Het integrale model.)
  • Student-centered learning environment  + (Het opzetten van een wiki voor het RCEE. Betreft in eerste instantie een pilot.)
  • DZH Overleven met kanker  + (Het project ‘Overleven met Kanker’ wil bij
    Het project ‘Overleven met Kanker’ wil bijdragen in de ontwikkeling van de eigen kracht van mensen die kanker krijgen door naar de kwaliteit van de informatievoorziening te kijken. Goede informatie op het goede moment, op de goede manier gebracht en met de goede inhoud helpt mensen om met kanker om te gaan, zowel psychisch, lichamelijk als sociaal. De groep focust daarbij op vier onderwerpen: # de patiënt meer centraal stellen in het zorgpad door de ervaringen van patiënten een plek te geven; # mensen die zelf kanker hebben gehad (ervaringsdeskundigen) een rol geven in het andere mensen leren omgaan met kanker (copingstrategieën bij mensen); # ontsluiten en up to date houden van een sociale kaart met wat er is in Zeeland op het gebied van kanker te vinden is, zowel voor mensen die kanker hebben, hun naasten en professionals; # informatie over handelingsperspectieven voor patiënten via deze kennisbank ontsluiten.
    patiënten via deze kennisbank ontsluiten.)
  • Project Kaaienroute Middelburg  + (Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is
    Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is een burgerparticipatieproject van de gemeente Middelburg. Een groep burgers uit de omgeving heeft samen het idee en de opzet over de vernieuwing van een voorheen erg drukke weg op zich genomen. Door de aanleg van een nieuwe rondweg is er ruimte gekomen voor een vernieuwing van de oude Kaaienroute. De projectgroep heeft zich hiervoor over een aantal onderwerpen gebogen, zoals: verkeer, groen en veiligheid. Dit onderzoek richt zich op de ervaringen die de burgers van de projectgroep hebben ondervonden. Het doel hiervan is om de ervaringen van deze samenwerking tussen burgers en overhead te gebruiken bij volgende projecten. De gemeente is van plan om vaker burgers te betrekken bij projecten die rechtstreeks de belangen van burgers raken. Verder wenst de gemeente antwoord te krijgen op de vraag hoe bij burgerparticipatieprojecten een grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.
    grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.)
  • Project Kaaienroute Middelburg  + (Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is
    Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ is een burgerparticipatieproject van de gemeente Middelburg. Een groep burgers uit de omgeving heeft samen het idee en de opzet over de vernieuwing van een voorheen erg drukke weg op zich genomen. Door de aanleg van een nieuwe rondweg is er ruimte gekomen voor een vernieuwing van de oude Kaaienroute. De projectgroep heeft zich hiervoor over een aantal onderwerpen gebogen, zoals: verkeer, groen en veiligheid. Dit onderzoek richt zich op de ervaringen die de burgers van de projectgroep hebben ondervonden. Het doel hiervan is om de ervaringen van deze samenwerking tussen burgers en overhead te gebruiken bij volgende projecten. De gemeente is van plan om vaker burgers te betrekken bij projecten die rechtstreeks de belangen van burgers raken. Verder wenst de gemeente antwoord te krijgen op de vraag hoe bij burgerparticipatieprojecten een grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.
    grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.)
  • Waterschap Scheldestromen  + (Het regionale Waterschap Scheldestromen sp
    Het regionale Waterschap Scheldestromen speelt een cruciale rol binnen het Robuust Watersysteem met betrekking tot het laten oplijnen van geplande investeringen en operationele budgetten die een bijdrage kunnen leveren aan de implementatie van het Robuust Watersysteem. Het gaat hierbij om watersysteem management evenals grensoverschrijdend watermanagement in relatie met de Provincie Vlaanderen. Daarnaast spelen de duurzaamheidsprogramma's binnen de stedelijke waterketen en afvalwaterzuivering faciliteiten in overeenstemming met de omliggende industrie. Het Waterschap is bereid in cofinanciering te voorzien binnen een volwaardige samenwerking tussen de partners in de regio. Dit vereist het opnieuw bekijken van de eigen kerntaken wat betreft de (maatschappelijke) verantwoordelijkheden.
    (maatschappelijke) verantwoordelijkheden.)
  • Verkennen Kleine Stellepolder als Waterbergingslocatie  + (Het vergroten van het waterbergend vermogen van Evides.)
  • Verkennen Kleine Stellepolder als Waterbergingslocatie  + (Het vergroten van het waterbergend vermogen van Evides.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Assenede  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Entree Terneuzen  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Assenede  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Entree Terneuzen  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig  + (Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting W
    Het vrijwilligerssteunpunt van Stichting Welzijn Middelburg fungeert als maatschappelijk makelaars: we brengen mensen die vrijwilligerswerk zoeken in contact met lokale vrijwilligersorganisaties. We ondersteunen vrijwilligersorganisaties bij hun vragen en verstrekken informatie over de ontwikkelingen in vrijwilligerswerk. We verbinden en versterken vrijwilligersorganisaties door hen rondom inhoudelijke thema’s met elkaar in contact te brengen. Wij zetten ons in om vrijwilligerswerk te promoten onder de inwoners van Middelburg, van jong tot oud. Door mooie en inspirerende voorbeelden uit te dragen hopen we (nog meer) inwoners te enthousiasmeren om kennis te maken met vrijwilligerswerk.
    om kennis te maken met vrijwilligerswerk.)
  • Try 3  + (Hi there!)
  • Try 3  + (Hi!)
  • Level 2  + (Hi!)
  • Duurzame samenleving - de ontwikkeling van het living lab  + (Hier worden de stappen gedocumenteerd waarin de resultaten van projecten in het grotere, integrale geheel worden geplaatst.)
  • Individual learning paths  + (Hierop worden de interviews gebaseerd)
  • Waar opereren?  + (Hij gaat te rade bij zijn netwerk voor de vraag waar hij het beste geopereerd kan worden.)
  • De operatie  + (Hij wordt geopereerd en verblijft een tijdje in het ziekenhuis)
  • Beren op de weg  + (Hij ziet snel 'beren op de weg' maar leert dit ook weer los te laten.)
  • Hitte en droogte  + (Hitte en droogte gaat leiden tot een veelheid aan gerelateerde problemen die in samenhang moeten worden opgelost.)
  • OLmK Netwerkverdieping  + (Hoe kan het netwerk van de patiënt worden versterkt zodat mensen in het netwerk de patiënt kunnen helpen maar ook dat zij zelf hulp kunnen ontvangen?)
  • EED Audit - process  + (Hoe te komen tot een EED Audit)